Majlis Perjanjian Perlesenan Antara UPM & Astera Food Sdn Bhd | PUTRA SCIENCE PARK
» AKTIVITI » Majlis Perjanjian Perlesenan antara UPM & Astera Food Sdn Bhd

AKTIVITI

Tajuk Acara
Majlis Perjanjian Perlesenan antara UPM & Astera Food Sdn Bhd
Tarikh
06 Feb 2024 - 06 Feb 2024
Masa
Putra Science Park
Ringkasan Acara
Perjanjian perlesenan antara UPM & Astera Food Sdn Bhd bagi pelesenan harta intelek ‘Cold Pasting as A Preprocessing Method to Increase The Yield of Freeze-Dried Cosmos Caudatus (Ulam Raja) Leaves’ hasil penyelidikan Dr. Ahmad Haniff bin Jaafar dan kumpulan penyelidiknya dari Fakulti Sains Dan Teknologi Makanan, telah dimeterai.
Majlis Menandatanganani dan Pertukaran Dokumen tersebut turut dihadiri oleh Pengarah Putra Science Park YBhg. Prof. Ir. Dr. Hj. Kamarul Arifin Ahmad, Timbalan Pengarah Bahagian Promosi dan Pengkomersilan Inovasi YBrs. Prof. Madya Dr. Wan Nurhayati Wan Ab. Rahman, CEO Astera Food Sdn Bhd serta beberapa wakil syarikat.

Kemaskini:: 11/02/2024 [nuradhilah]

SXEbQAs~