Web PSP Terpilih Pencalonan Malaysia Website Awards (MWA) 2019 | PUTRA SCIENCE PARK
» BERITA » Web PSP Terpilih Pencalonan Malaysia Website Awards (MWA) 2019

Web PSP Terpilih Pencalonan Malaysia Website Awards (MWA) 2019

SERDANG , 6 Jan - Website PSP sedang menyertai pencalonan Malaysia Website Awards (MWA) 2019. MWA merupakan program anugerah laman web yang berprestij yang dianjurkan oleh Exabytes Group of Companies, Provider Web Hosting terkemuka di Asia Tenggara, bertujuan untuk mengenali dan memberi penghargaan kepada prestasi, bakat dan usaha yang cemerlang dari para pemaju web terbaik, pereka web dan agensi web di negara ini.
Bagi yang berkelapangan mohon sokongan anda untuk vote bagi web PSP kategori Favourite Website Award.

Sokongan dan dokongan tuan/puan, amat dihargai bagi pihak PSP menambahbaik lagi laman web kami dari masa ke sama. Tarikh tutup pengundian adalah pada 6 Jan 2020.

Maklumat yang di paparkan adalah seperti berikut

"Putra Science Park (PSP) is theTechnology Transfer Office of Universiti Putra Malaysia, promotes technology transfer activities of research outcome and Intellectual Property of our researchers. PSP mobilize potential technologies and research from the laboratory to the market".

Tarikh Input: 16/01/2020 | Kemaskini: 26/11/2020 | asrizam

SXEUFAr~