KURSUS FIVE DISCIPLINES OF INNOVATION (DOI) | PUTRA SCIENCE PARK
» AKTIVITI » KURSUS FIVE DISCIPLINES OF INNOVATION (DOI)

AKTIVITI

Tajuk Acara
KURSUS FIVE DISCIPLINES OF INNOVATION (DOI)
Tarikh
13 Aug 2020 - 13 Aug 2020
Masa
09.00 - 01.00
Lokasi
Mini Auditorium 1, Aras 3, Bangunan Pejabat TNCPI
Ringkasan Acara
Sukacitanya Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) dengan kerjasama Pejabat Pendaftar UPM akan menganjurkan kursus Five Disciplines of Innovation (5 DOI). Kursus ini adalah untuk meningkatkan kefahaman serta menerapkan nilai-nilai inovasi bagi memperkasakan ekosistem pengkomersialan hasil penyelidikan dan produk inovasi universiti, dengan mengamalkan amalan terbaik daripada SRI International.

Sehubungan itu, pihak Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) berbesar hati menjemput Pegawai Akademik, Pegawai Skim Q serta pegawai lain yang menguruskan penyelidikan dan inovasi di PTJ YBhg. Dato'/Prof./Dr./Tuan/Puan untuk menghadiri kursus ini. Peserta kursus akan diberikan mata CPD latihan untuk tahun 2020.

Sekiranya pihak YBhg. Dato'/Prof./Dr./Tuan/Puan berminat untuk mengikuti latihan ini, permohonan awal boleh dibuat melalui google link https://forms.gle/CRvmDRRYK1xY2p279 selewat-lewatnya pada 11 Ogos 2020 (Selasa) sebelum jam 3.00 petang untuk pihak kami membuat persiapan kursus mengikut SOP penganjuran seminar, bengkel, latihan dan ceramah serta langkah keselamatan semasa menghadiri kursus. Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi Pn. Hafliza Hussin di talian 03-9769 1618 atau emel haflizahussin@upm.edu.my

Kemaskini:: 26/11/2020 [asrizam]

SXDdCAO~