Buku Impak Covid-19 Dan Prakarsa UPM Analisis Lapan Prakarsa | PUTRA SCIENCE PARK
» ARTICLE » Buku Impak Covid-19 dan Prakarsa UPM Analisis Lapan Prakarsa

Buku Impak Covid-19 dan Prakarsa UPM Analisis Lapan Prakarsa

Artikel disiarkan oleh FB UPM
 
Umum mengetahui semua Institusi Pengajian Tinggi (IPT) tidak terlepas daripada berhadapan dengan impak penularan Covid-19. Impak paling nyata penularan pandemik ini adalah pembelajaran dan pengajaran perlu dilaksanakan secara dalam talian dan staf perlu bekerja dari rumah.
Oleh yang demikian UPM telah menerbitkan sebuah buku dengan mendokumentasikan semua prakarsa UPM yang telah telah dijalankan semenjak pandemik menular pada awal 2020.
Buku Impak Covid-19 dan Prakarsa UPM ini berjaya menganalisis lapan Prakarsa yang telah diusahakan UPM melalui pelbagai pusat tanggungjawab (PTJ) seperti pengurusan risiko, komunikasi krisis, pasukan bertindak kecemasan, pendigitilan dalam pembelajaran dan pengajaran pengurusan kebajikan dengan huraian inisiatif, analisis, jadual, rajah dan gambar yang dapat menzahirkan penulisan.
Anda semua boleh dapatkan penerbitan Buku Impak Covid-19 dan Prakarsa UPM dalam bentuk E-book atau melalui pautan laman sesawang Penerbitan UPM.
Dokumentasi dalam buku ini sangat penting sebagai rujukan dan panduan untuk kita berhadapan dengan cabaran pada masa akan datang.
 
May be an image of 2 people and text that says 'UPM UPM EY V MALAYSIA Dapatkan Penerbitan BUKU IMPAK COVID-19 DAN PRAKARSA UPM IMPAK No. elSBN 978-967-0035-57- COVID-19 dan Praka UPM >>> Dalam bentuk E-Book melalui imbasan pautan QR yang berikut: R HAMEED UPM atau melalui pautan laman sesawang Penerbit UPM berikut: Ûe_ f UniPutraMalaysia falah Putra TV @uputramalaysia uniputramalaysia PERTANIAN INOVASI KEHIDUPAN BERILMA uniputramalaysia www.upm.edu.my'

Date of Input: 27/01/2023 | Updated: 30/01/2023 | asrizam

MEDIA SHARING

PUTRA SCIENCE PARK
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03-97691849
03-89464121
SXFWHAf~